• Nekretnine 015, Vlade Jovanovića 3 Šabac,  +381 65 9912 777, +381 15 600 580, nekretnine015@gmail.com

header_image
Your search results

O nama

NEKRETNINE 015 je agencija za prodaju i izdavanje stanova sa dugom tradicijom uspešnog poslovanja. Agencija NEKRETNINE 015 je osnovana u Šapcu 2010. godine i u međuvremenu je izrasla u jednu od vodećih agencija za nekretnine u našem gradu.

Osnovna delatnost agencije je posredovanje u prometu svih vrsta nepokretnosti  uključujući stanove, kuće, poslovne prostore, placeve i garaže.
Agencija  NEKRETNINE 015 je upisana u registar posrednika u prodaji nekretnina pod brojem 1046, a svi naši agenti imaju položen stručni ispit i upisani su u registar posrednika Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, što garantuje kvalitet, olakšava kupovinu, prodaju, najam ili izdavanje nekretnina i štedi Vaše vreme i novac.
Podrazumeva se da je naše poslovanje u potpunosti prilagođeno zakonu o prometu i zakupu nepokretnosti.
Donošenje odluke o kupovini, prodaji, najmu ili izdavanju nepokretnosti predstavlja jedan od najznačajnijih koraka u životu svakog pojedinca. Upravo se na toj činjenici i zasniva naš rad i stoga se trudimo da radimo u Vašu korist i na obostrano zadovoljstvo.Svi strahovi i dileme koje imate pri realizaciji kupovine ili prodaje nepokretnosti biće otklonjeni angažovanjem  profesionalnog tima zaposlenih u Agenciji  NEKRETNINE.015 Razgovarajte sa nama o Vašim potrebama i željama i mi ćemo Vam predložiti najbolje rešenje i asistirati tokom celokupnog procesa.
Prodavcima i zakupodavcima obezbeđujemo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnine uz pripremu stručne dokumentacije neophodne za zaključenje prodaje ili zakupa.
Kupcima i zakupcima garantujemo profesionalan i stručan pristup pri odabiru nekretnine na tržištu i pravnu pomoć pri kupovini ili najmu.
Profesionalni tim zaposlenih u Agenciji NEKRETNINE 015 Vam stoji  na raspolaganju ako je potrebno:

 • Da dođemo kod Vas ili Vas primimo u svojim prostorijama i pružimo  stručan savet kako najbrže realizovati prodaju, kupovinu, izdavanje ili najam
 • Da procenimo vrednost Vaše nekretnine
 • Da oglasimo nekretninu u dnevnoj štampi, na internetu,sajtu i drugim relevantnim oglasnicima
 • Da dovedemo potencijalnog kupca ili zakupca u najkraćem roku
 • Da Vam pružimo pravne usluge i savete za prikupljanje neophodne dokumentacije
 • Da pregovaramo profesionalno u Vaše ime
 • Da pronađemo za Vas adekvatnu nepokretnost, poštujući Vaše želje i potrebe
 • Da Vam prezentujemo bazu podataka svih nekretnina na tržištu i razgledanje istih
 • Da Vam damo savete za podizanje stambenog kredita i pružimo pomoć pri realizaciji. Agencija  NEKRETNINE 015 sarađuje sa vodećim poslovnim bankama u zemlji. (Intesa banka, Raiffeisen bank.,OTP(Vojvodjanska),Unicredit banka…)
 • Da sačinimo kvalitetan ugovor o kupoprodaji ili najmu

Sedište Agencije se nalazi u ulici Vlade Jovanovića  br.12, (pasaž pored poznate Šabačke krznarske radnje VIDRA).
Kvalitet našeg rada merimo velikim brojem zadovoljnih klijenata.
Dozvolite našoj firmi i njenim iskusnim agentima da Vas podrže u važnoj životnoj finansijskoj odluci kupoprodaje ili najma nekretnine.

 • Info

  Dodatni info